Date,  M

Den här känslan…

…att det är lätt, enkelt och ärligt. Den känslan är överallt i relation till M. Det pratas mycket jakt och spel med singelkompisarna, att det är vad som krävs för att få en man på kroken. Jag kan inte det spelets regler, jag är den som vill ha närhet om jag hittar en närhet jag tycker om – och jag har hittat en man som jag upplever är likadan.

Härligt, fräscht och bubbligt som en flaska Pellegrino känns det i min kropp…

Han är ingen man av sms generationen, han ringer helst och när han i måndags skrev “Vi hörs senare!” så kunde jag lugnt landa i att det är exakt det vi kommer göra. Han kommer ringa och vi kommer prata. Mina tidigare dejter hade fått hjärnan att snurra, varför är han tyst? vaddå hörs senare? Men M ringde under kvällen och kollade läget och jag meddelade att jag skulle få mitt hem invaderat av min bror med familj senare i veckan… Så torsdag skulle vi kunna hänga.

Någon timma senare kändes det så oändligt långt till torsdag när vi skulle kunna ses, så när han kom tillbaks från sin träningsrunda hade han fått ett sms med en fråga om jag fick titta förbi på en god natt- kram innan han somnade. Tillbaks kom ett erbjudande om övernattning. Så fick vi möjligheten att vakna bredvid varandra i tisdags morse, äta frukost och hångla sådär extremt mycket som bara nyförlskade par gör.

Sen fick jag besök och ägnade dagarna åt att hoppa på klippor, utforska omgivningarna och bara umgås med mina gäster, mer om det i ett annat inlägg. Torsdagkväll jag bjöd in på vegetarisk lasagne och häng, kravlöst enkelt och gott. Nu åker han iväg på semester i morgon, en vecka med barnen på Öland och det känns som en lång vecka innan den ens börjat.

Men låt oss återkoppla där jag började. Den här mannen, det är helt otroligt hur det kan kännas så enkelt. Hur jag kan våga vara så ärlig och tydlig med vad jag vill, behöver och känner. Att det känns så bra, att kunna säga det och få bekräftat att det är inte bara jag – att vi båda känner att det här är något riktigt unikt och härligt. Jag vågar inte riktigt tänka tanken, men är det lätt är det rätt?

0

2 kommentarer

  • Natalia

    Det känns i alla fall tryggt när det är rätt, i min erfarenhet 😊 Så glad att du hittat någon som får dig att känna dig priorernas, sedd, hörd, trygg och varm i hjärtat. Lite mer bubblor och mindre sporadiska vulkanutbrott – tror detta kan bli bra ❣️

    0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.