Funderingar,  Kärlek

Vad är det för fel på män?

Ja helt seriöst, jag får det bevisat så många gånger per vecka tycker jag. Vill ni ha lite exempel och ni kanske kan komma på schyssta analyser av varför de beter sig som de gör?

En kompis sambo har knappt några inkomster, han lever i praktiken på hennes lön. Nu ska de separera och han fixar ett jobb varannan vecka vara det att det är 4h bilresa dit och de har en bil. Med andra ord vill han lämna henne med barnen, varannan vecka hela sommaren utan bil och han tycker att det är en självklarhet. HAN ska väl inte behöva utsättas för COViD19 smitta? Att hon och barnen blir fast i hemmet utan möjlighet att göra utflykter, hälsa på mormor eller kusiner det tycker han inte är ett problem.

En annan kompis har vågat sig ut på Tinder. Efter en veckas chattande med en till synes normal och trevlig kille ska de ses på en kaffe. När hon sitter i bilen på väg till dejten blåser han av, för att hon inte i förväg kan utlova sex!! Sen messar han att han blir upplockad en timma senare för att njuta, men undrar om hon inte kan lämna kvällen öppen för ett eventuellt glas vin på stan!

Jag har dejtat en kille av och till en period av tre månader. Det är jag som driver dialogen, hör av mig kollar läget osv. Han är snabb på att svara, vill träffas och planerar gärna att ses men det är jag som får styra upp detaljer som när och var. Är det jag som är kontrolltroll och bara borde backa? Eller är det så vi är lite olika på det området bara?

Sen har vi mannen som jag matchade med på Badoo som bjöd in mig att krascha en herrmiddag förra helgen. Eftersom mitt nya mantra är säg ja, så drog jag med en kompis dit framåt småtimmarna. Det var bara runt hörnet hemifrån så ingen stor uppoffring, men chocken när vi kom dit. Det var en samling grovt alkoholiserade män i övre medelåldern som knappt kunde stå upp. Det var så mycket småstadsfylla över hela tillställningen att jag efteråt bara skrattade åt spektaklet. Om man vill träffa en tjej, är det sammanhanget man vill träffa henne?!

Slutligen mannen som i flera månader flirtat med en kompis på gymmet. Hon har varit på väg att separera och har nu fått ett eget boende. De har sextat och han har varit väldigt sugen på att träffas för att leva ut fantasierna, men han ansåg att en promenad innan en eventuell sexdejt var FÖR mycket som en dejt för att gå med på det. Det tog honom fyra veckor att landa i att en promenad är, en promenad.

Jag är övertygad om att det finns bra män där ute, men fy sjutton vilken djungel det är att hitta dem!

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.