livet,  Träning

Ja!

Jag har gett mig själv en utmaning till den här evighetslånga sommaren där jag enligt min mor ”redan ser ut som att jag varit i Thailand en månad” och det är att säga Ja! till fler saker. Jag kan vara lite försiktig av mig, lite avvaktande och trevande. Jag har en förmåga att ibland tänka efter lite för länge och missa möjligheter. Så – min utmaning är att svara ja när utmaningar, möjligheter och livet kommer emot mig!

Så hittills har jag svarat ja till att segla till midsommarfirandet, krascha en herrmiddag för att träffa en kille jag chattat med på Tinder och börja en nybörjarkurs i padel. Jag känner att vissa saker är lite mer utmanande än andra… men visst sjutton ger det mig nya möjligheter att möta nya människor i nya sammanhang. Jättespännande och endorfinkickande.

0

2 kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.