livet

Min vardag i bilder

Jag vaknar tidigt, även nu som sommarlovsfirare, någon gång mellan 6-7:30 absolut inte senare. Kollar mobilen och försöker att inte gå ur sängen före halv åtta om jag inte ska göra något speciellt.

Drar upp plisségardinen för att kolla morgonens väder, släntrar ner till köket, slår på tevattenkokaren. Slänger in ett bröd i micron och tar saxen och kollar in mina planteringslådor. Dags för dagens mordiska runda, jag för krig mot sniglarna som mumsar i sig min koriander…

Min kryddlåda

Radion med Morgonpasset i P3 åker på och gör mig sällskap i morgonbestyren. Jag tar mina piller, Q10 för att främja min äggproduktion, Folsyra förebyggande för eventuell graviditet, zink för fertilitet och immunsystem och Magnesium för energiomsättning och musklerna. Jag kör med Topformulas produkter, svensktillverkade och mycket prisvärda!

Sen är det frukost! Älskar frukost. Varvar yoghurt/granola/banan med hembakat bröd. Måste göra nya granola så idag blir det mackor och te. En stor kopp!

Nu scrollar jag genom flöden i mobilen, läser Mail och kollar igenom hur dagen ser ut. Försöker alltid ha någon aktivitet inbokad. Efter frukost försöker jag få det jobb eller administration gjort som behövs, svarar på Mail, har något möte och bloggar.

Nu brukar jag försöka få till en promenad eller löprunda. Komma ut en sväng, lyssna på en podd eller ljudbok. Just nu har jag kört fast lite på Marika Smith och Sex på riktigt. En timma brukar summeras i en milrunda eller fem kilometers promenad.

Nu gör jag ärenden eller hittar på ärenden för annars fastnar jag bara i en stol i solen. Idag hade jag en lunchdejt bokad. Så härligt att få en anledning att klä upp sig och sminka sig. Så jag plockade upp Linda och vi slog oss ner på en havsnära uteservering och käkade lunch och avhandlade alla viktiga samtalsämnen.

Vid fyra infinner jag mig på gymmet för en uppvärmning och vid halv fem gör Karro mig sällskap. En timma och en mörbultad överkropp senare blir det en promenad hem, ett snabbt besök i duschen och vidare på möte i bostadsrättsföreningen. Dags att besluta om ansvarsfrihet, välja ny styrelse och stänga föregående verksamhetsår.

Vid halv nio dyker jag ner i soffan, kollar upp antalet tagna steg, scrollar igenom Tinder och Badoo framför två avsnitt av Älska Mig. Serien är lättsam och rolig, lagom engagerande för att kunna socialisera med andra parallellt. Vid halv elva går jag upp och borstar tänderna. Letar upp min nattkräm och kryper ner i mitt svala sovrum. Slår på en ljudbok och ställer sovtimern på 15 minuterna och oftast får jag lyssna ikapp de sista 5 minutrarna nästa gång jag lyssnar.

1+

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.