Tinder

En bra Tinderprofil

Jag har lite idétorka till bloggen och tror att det beror på brist på nya intryck. Det är mycket av den nya vardagen i mitt liv, den nya vardagen som är långsammare och där det känns som att jag räknar timmarna till något. Så, jag tänkte att jag skriver om något som jag gör rätt frekvent, nämligen Tindrar.

Hur ser en bra Tinder profil ut? Jag googlade och det har även killar gjort för jag har sett många exempel på Googles top tre länkar under veckorna som gått.

Den här profiltexten har jag tyvärr stött på…

Ett påstående stämmer inte:
1. Jag har dykt med hajar
2. Jag har sovit i fyllecell
3. Jag är Pappa.”

Detta skulle då visa på att man har humor och självdistans… jag förstår inte varför det ska väcka mitt intresse? Ska jag titta på bilderna och fundera på om han verkligen ÄR pappa? Nej. Funkar inte för mig.

Här har vi då exempel två…
Fördelar och nackdelar med mig:
Fördel: Jag byter strumpor varje dag
Nackdel: Det är alltid samma färg
Fördel: Jag älskar djur
Nackdel: Jag kanske tar dina husdjur om du har några
Fördel: Försöker vara rolig
Nackdel:  Jag är inte rolig.

Okej, jag kanske är fel mottagare av de här Tinder texterna tänker jag? Men nej, det är tips till killar för att skriva en BRA Tinder bio. Någon här som skulle vilja veta mer om någon av snubbarna ovan? Jag blir mest, ointresserad.

Eller tips 3, kanske ännu värre “Mina krav: Du ska gilla kvällar, 80 tals-musik och alkohol”. Detta ska också visa på att du som kille har humor och det ska få oss tjejer att bli extra nyfikna och inställda på att personen ifråga är rolig redan innan vi börjat messa.

Okej, så om killarna låter bli de lama och tyvärr rent dåliga tipsen på Tinder profiltexter så skulle de kunna skriva något kort om sig själv. När jag scrollar genom Tinder eller Badoo tittar jag efter

 1. Vad jobbar personen med
  (Jo det här är viktigt!) Ser jag en selfie från en lastbilshytt bland fotona blir det en omedelbar diss, men kanske var personen ifråga VD över ett transportbolag?
 2. Vad söker du?
  Jag är ute efter att hitta kärleken, orkar inte med förfrågningar om One night stands eller KK. Var ärlig med vad du vill ha så kan jag välja utifrån det.
 3. Skriv något om dig själv
  En “conversation starter” jag vill gärna veta något om vad du gör när du inte hänger vid Tinder. Är du dataspelsnörd kommer du inte matcha med mig, om du däremot gillar resor så har vi något gemensamt.
 4. Låt inte bitter
  Det märks att vissa varit länge på Tinder och kommentarer som “Samlar du på match så välj inte mig”, “Svarar du inte på mess så ryker du” eller “Ankmun och filter och du väljs bort” är varken charmiga eller till din fördel.
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.