livet

Lite av allt och ingenting

Jag har svårt att hitta bra ämnen att skriva om för jag känner mig lite isolerad, som att nya intryck har svårt att ta sig igenom bruset av COViD19, isolering och allmän idétorka. Så här kommer ett inlägg med lite av varje som snurrar runt i mitt huvud i brist på annat…

  • Läste om att Härryda/Landvetter tar in grisar för att hantera parkslide som är en invasiv växt i Sverige och som har en förmåga att ta över och döda ALL annan växtlighet i sin utbredning. Grisar känns så ekologiskt, charmigt och förhoppningsvis effektivt!
  • Tjejsnack om sex. Den sista veckan har jag pratat sex på helt ny nivåer med tjejkompisar. Det är allt från hur man skapar förutsättningar till bra sex till detaljer som slicka killar i rumpan, när är det okej med analsex och hur vi ansar behåring. Varför har det tagit 40år att komma in på dessa frågor, och prata öppet och nyktert om dem? Är det jag som är seg eller är det först nu man är bekväm med det?
  • När dejtar man och när ses man på dejter? Ska träffa J för sjunde gången idag… men inte känns det som att vi dejtar, mer som att vi ses för “sushi och sex”. Kanske dags att ställa frågan om en längre dejt där vi får klämma på varandra mer än fysiskt?
  • Sommarplaner, hur gör man sommar och semesterplaner i en värld som är skakig på grund av pandemin? Sverige semester javisst, men kommer vi kunna resa fritt och hälsa på familj och vänner i andra delar av Sverige? Kommer resan till Kiruna och Kebnekaise bli av?
  • Varför är sniglar så enormt förtjusta i koriander men ratar helt persilja, dragon och timjan?
  • Borde jag söka nytt jobb nu under min permittering, se lite vad som erbjuds och välja ett bolag där man på riktigt får bolagsbonus och inte som hos min nuvarande arbetsgivare där bonusen är mer som en klapp på ryggen?
  • Varför är det jag som driver all tankeverksamhet och inköp av presenter till gemensamma högtidsdagar i familjen? Pappas pensionspresent (Öppet spår), systerdotterns 15årspresent (armband) och brorsonens 7års present (Romerska ringar till klätterträdet) är bara de senaste och nu förslag på morsdagspresent till mamma (Rituals gåvopaket). Ska jag bara sluta och vara lika passiv som mina syskon och riskera att inte ha en present när dagen kommer?
0

2 kommentarer

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.