Vänner

Vänskap

Det fanns en tid i livet då jag trodde att ju äldre man blev desto svårare var det att skaffa nya vänner. Jag trodde att det var svårt att komma in i redan etablerade vänkretsar och att man liksom ”fyllt” sin dos med vänner. Jag inser nu hur fel jag hade och jag är så tacksam för det!

Om jag bara tittar på det sista året har min vänskap och kompisrelationer skiftat. Det har berott på förändrade levnadsförhållanden som skilsmässor, barn eller flyttar. Det som har gjort att nya vänskapsband formats har baserats på liknande livssituationer som att vi är singlar, kämpar med IVF eller utmanar oss personligen.

Så klart är inte alla vänner, det finns ett flertal kompisar som aldrig kommer mig inpå det allra närmsta och det är okej. Jag vill inte ha alla inne i min närmsta cirkel, men att ha ett skönt nätverk med kompisar är inte fel det heller! Att kunna ta ett glas vin eller en avslappnad AW med en kompis som man inte sett på ett tag är mycket roligare än att sitta själv hemma på soffan.

Så till er som kanske kämpar med att hitta nya kompisar eller utöka kompiskretsen kan jag bra rekommendera att öppna upp, räck ut en hand, var sårbar, dela med dig och du får detsamma tillbaks. Jag har hittat mina nya kompisar på jobbet, på Instagram och i återflyttande kompisar. Sträck ut en hand och dela med dig, det är en underbar kick att få förtroende tillbaks!

Jag kom precis hem från ett dygn på spa med två andra singeltjejer i övre trettioårsåldern som också kämpar med Tinder, män, relationer och sig själva. Vilket boost dygn och så otroligt skönt det är att man inte står själv i stormen!

Delar en bild från senaste dygnets spa besök tillsammans med två nyfunna vänner
0

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.