Tinder

Tinder update

Ja, vad händer egentligen på killfronten. Det är lite berg- och dalbana. Dejten jag var så lyrisk över förra veckan fick kalla fötter. Han meddelade via sms att han inte ville planera in någonting utan ta det lite som det kommer eftersom han har så mycket kring sig. Sen dess har vi utbytt tre sms och resten är tystnad. Ja, förutom att han se ALLA mina instastories… gör man det utan att vara intresserad?

Men igår morse när jag vaknade hade jag fått ett sms från den första Tinder dejten. Han som snällt meddelade att han inte riktigt var redo att ta sig an barn för… fyra veckor sen? Sen i förrgårkväll så hade han hört av sig och frågade hur jag mådde, bad om ursäkt och hade dåligt samvete för hur han betett sig… och var väldigt sugen på att ses. Så, han kommer förbi på en lunch imorgon.

Sen matchade jag med en ny kille i måndags. En man som ser så väldigt snäll ut och som jag ska träffa över ett glas vin eller en kaffe på fredag.

Så helt plötsligt gick jag, som vill hantera killar sekventiellt och med respekt till att ha två, eller kanske tre killar samtidigt. Hur hanterar jag det här? En sak är säker, han som inte hör av sig är den som hittills står högst i kurs. Men jag känner dem ju bara ytligt än så länge, så jag hoppas att genom att träffa dem lite parallellt kan jag klämma och känna lite på dem. Lära känna dem helt enkelt och försöka se om någon av dem är pojkvänsmaterial.

Och ja, jag känner mig lite som en slampa som håller dörrar öppna åt alla håll! Men vad ska jag göra, från ingenstans kommer tre magiska killar och vill ha min uppmärksamhet…

0

2 kommentarer

 • Natalia

  Undrar så om fler tjejer känner sådär? Att tröskeln för att känna sig som en slampa är så låg. Intressant på riktigt. Vill bara säga att du behandlar alla män med respekt, oavsett om du lunchar eller fikar med fler än en på vecka. Vad är ens en slampa? Jag är ju garanterat slampigare men har aldrig känt mig slampig.

  0
  • happy

   Jag vet inte… det kanske är jag som är gammalmodig som tycker att man ger en person i taget av sin uppmärksamhet? Jag tror det värsta är att jag inte vill ge någon falska förhoppningar… men det vet jag ju inte förrän jag dejtat dem lite…

   0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.