Diverse,  Funderingar,  Tinder

Måndagsfunderingar

Jag läste Alex inlägg och gör en liknande lista men ändå annorlunda. Det är måndag och jag känner mig ledsen.
– Min blödning har ändrat färg, mängd och dessutom har jag “mensvärk” antar att kroppen nu gör sig av med slemhinnan. Sista stadiet i den här delen av processen.
– Vad hände med Tinderdejten? Efter två veckor av intensivt textande och två superhärliga dejter med maximerad närhet så behöver han ta det lugnt och inte boka upp sig. Sen har det varit tyst som i en grav…
– Markstenen som min svåger och syster erbjudit att ge mig blir för tung och därmed dyr att transportera hit, det skulle bli minst tre rundor á 30 mil. Det är billigare att köpa ny marksten och få den levererad till huset.
– Ska jag börja plantera pallkragar idag?
– Ska jag träffa Mr T på en kaffe? Vad vill han med sina konstanta förfrågningar om att träffas?
– Vad är det med män i dejtingvärlden? Efter att ha tillbringat en eftermiddag i sällskap av tre singeltjejer inser jag att de alla har ett flyktbeteende och vågar in stanna upp och känna in, eller satsa
– Hur ska jag kunna ersätta konsulterna på jobbet, hur tror ens min chef att jag KAN göra det?
– När kan vi börja leva igen? Jag vill ha rosévin på soliga uteserveringar och spontana samtal med främlingar

0

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.