IVF,  resan mot mamma

Update

Graviditeten börjar lösas upp och med tiden skulle kroppen ha tagit hand om det själv, men jag sa att jag orkar inte med osäkerheten längre. Det blev inget piller med hem, det blev en inbokning imorgon för en skrapning istället. Det är en lindrigare och snällare behandling mot kroppen och själva ingreppet tar ca 1 minut. Det kommer göra ont i livmodern som kommer krama och kämpa emot – men när det är över ska blödningen vara väldigt begränsad.

Sen kommer själva slemhinnan stötas ut efter ett par dagar av sig själv, så då ska jag räkna med en mindre blödning. Enligt såväl sköterska som läkare innebär det här kortare blödning än abortpiller och det gör mig så tacksam!

Så imorgon händer det, på riktigt.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.