Girlytalk

Vilka är Ni, våra läsare?

Jag, Natalia och Alex diskuterade i helgen om att det vore SÅ intressant att få reda på lite mer om vilka ni är som läser? Skulle ni inte kunna skriva ett kort kommentar och presentera er? Vi är så nyfikna, och vi är så glada att ni tittar in här regelbundet och läser våra inlägg. Om allting mellan himmel och jord.

För er nya läsare kan jag kort skriva om vem jag är. En 40 årig exil värmlänning som bosatt mig på kusten och jobbar med IT. Älskar att resa och varierar charter men äventyr och upplevelser. Försöker också dela med mig av mina resor, och vad jag har för mig. När jag började blogga var jag mitt i en separation och väldigt låg, jag provade terapi och sprang mycket för att sortera och distrahera. Sen testade jag Tinder och träffade den man jag trodde var min drömman, blev bonusmamma och älskade det. Tyvärr så funkade inte relationen med Mr T, men shit vad jag har kämpat. Nu har jag gett upp kampen, 3 år efter det senaste “Jag älskar dig” och jag försöker se mönster i hur jag blir kär, går in i relationer och anknyter. Jag har köpt och renoverat ett radhus ett (långt) stenkast från havet. Blivit gravid med hjälp av IVF och börjat öppna mig för möjligheten att träffa någon att göra livsresan med… Slutligen hittar ni recept på min blogg. Jag älskar att laga mat och det ska vara enkelt och gott (och gärna bestå av saker jag redan hade i kylskåpet men inte hade någon plan för!) Så, det är jag.

Vem är du?

0

5 kommentarer

 • Tina

  Jag är 48 år fyrabarnsmamma från Göteborg. Jobbar på bank, åker snowboard och är med i bokklubbar. Kommer inte ihåg hur jag hittade era bloggar men har följt er i ca fyra fem år? Jättespännande att få följa er.

  1+
   • Nina

    Jag är 35 år från Stockholm, gift, ett barn och jobbar med forskning/utbildning. Gillar träning och vänner. Hittade er blogg för ca 4-5 år sen jag med. Tycker det är jättekul med era personliga bloggar, ibland saknar man ett ansikte men att ni är anonyma gör ju att ni kan skriva mer personligt.

    Hur många följare har ni nu egentligen?

    1+
 • Anna

  Kul! Svarar gärna då jag befinner mig i lockdown i England för tillfället så alla tidsfördriv är välkomna 😉

  Är 41 år bosatt utanför London med min sambo som är engelsman. Är uppväxt i Småland men har alltid älskat att resa och alltid velat bo utomlands.

  Småbarnsmamma och bonusmamma till 2 utflugna barn ( blev mamma sent i livet fick andra barnet strax efter 40…båda barnen kom till väldigt snabbt och på naturlig väg så har haft ”tur” var inställd väldigt länge på att jag nog inte skulle bli mamma ) .

  Hemmafru för tillfället vilket funkar fint här då många stannar hemma länge med sina barn så det finns alltid aktiviteter och andra mammor att träffa.
  Är utbildad lärare och har jobbat många år med barn men är osäker på vad jag vill göra i framtiden…planerar inte så mycket längre i livet och försöker inte räkna ut hur saker ska bli då det bara gör mig stressad .

  Ni som bloggar här känns ganska olika mig och ni verkar vara olika varandra på många sätt men det är det jag tycker är intressant. Händer då och då när jag är inne här att jag får mig en tankeställare eller ser saker från ett nytt perspektiv:) Så tack för en bra blogg!

  1+
  • happy

   Hej Anna 👋🏼 vad roligt att få veta mer om dig och tack för att du läser💕(och ja, vi är olika – men lika 😉)

   1+

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.