IVF,  resan mot mamma

Delad glädje = dubbel glädje

Igår när jag satt och åt min lunch så fick jag ett sms från Vancouver. Lite snabb huvudräkning sa mig att Jill var vaken fel tid på dygnet, och att det var ungefär halv fem på morgonen lokaltid. Vi messade lite fram och tillbaks, avhandlade karantän, hennes rehab och ett inställt bröllop i London. Jag kände att nä, jag delar min info och hon blev extatisk! Så glad och pepprade mig med sms, jag sa att det var testdag så många veckor av osäkerhet framför mig. Vi avslutade vår dialog med ett leende på varsin sida världen, så glad att kunna dela goda nyheter så här i mörka, tuffa tider.

När jag sen är ute och promenerar med Josse på eftermiddagen plingar min telefon till och efter en stund plockar jag upp den för att kolla vem som messat. Jill, igen. Vad kom hon på nu när hon vaknade… jag öppnade smset och började skratta, mumla obegripliga saker och bara hyperventilera lite.

För när hon hade sovit färdigt för natten hade hon gått ut i badrummet och fått bekräftat vad hon anat. Hon är också gravid!! Så häftigt, overkligt och roligt. Nu kan vi följas åt i varandras utmaningar, måenden och oro. Fina Jill och hemmet Elliot ska bli föräldrar, så himla glad för deras skull!!

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.