Lista

Ofrivilligt ledig

Permission från jobbet, tummen trycker ofta på Mail ikonen på mobilen. Drar för att uppdatera och se om några nya mail kommit och idag när några fortfarande får vara på jobbet har det kommit ett tiotal, imorgon när kontoren är ytterligare tömda och för att inte snacka om onsdag då ALLA ska ha gått hem kommer den vara helt död.

Frågan är vad som händer under dessa sex veckor när jag inte har semester, men är ledig från jobbet. Jag är ledig, men de flesta svenskar är fortfarande på jobbet. Jag kan inte åka någonstans för de flesta länder är stängda på grund av risken att sprida sjukdomen. Så jag har ägnat dagen åt att fundera på vad jag ska ägna mina dagar till, jag satte ihop en lista och hoppas att ni är nyfikna?

 • Träna, jo har man sex veckor av ledighet under årets bästa träningsperiod så är det bara att gå ut och njuta. Jag tänker mig tre löppass och kanske ett till två styrkepass i veckan. Alternativt byter jag kompletterar jag med lite yoga.
 • Fixa uteplatsen. Jag behöver mer jord i mina trälådor, nya perenner, kanske flytta på klätterrosen, skrubba ren altanen från mossa. Högtryckstvätta vindskyddet och sjöstensplattorna på framsidan.
 • Putsa fönstren. Nästan lika tråkigt som att dammsuga, men nu ska det väl bli gjort.
 • Läsa böcker i solen, biblioteket är min bästa vän. Gratis tillgängligt och väldigt enkelt!
 • Åka skidor! Det blir en påskhelg i Sälen med Josse. Vi satsar på skidåkning och ska till och med ta en lektion för att fila på tekniken!
 • Besöka familjen.
 • Gå på Spa med mamma och min svägerska.
 • Gå igenom garderoben och rensa, skänka, laga och spara.
 • Passa på att vandra någon led på Västkusten
 • Dejta
 • Göra en hemsida åt Bostadsrättsföreningen
 • Gå minst 10 000 steg om dagen (förutom de dagar jag står på längdskidor)

Jag fyller gärna på min lista, känner inte riktigt att den kommer att fylla mina dagar. Har ni idéer på vad jag ska skriva med på min lista?

0

2 kommentarer

 • Alex

  Vi har bakat och lagat mat som kräver mer tid.
  Har också skurat ut lådorna i köket, helt fulla medd mjöl och damm var de.
  Jag ska också rensa ut grejer och sälja på typ tradera tänker jag. Främst barnkläder men en rensning är ju alltid kul!

  0
  • happy

   Ja det är sånt jag grejat med också, gjorde granola igår. Idag städas hyllor som inte sett en dammtrasa på många månader 😂

   0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.