Mr T,  Relationer

En befrielse

För nio veckor sen fick Mr T ett ultimatum. Jag vägrade träffa honom innan han bestämt sig för hur han ville ha sitt liv, han hade två alternativ mer eller mindre av mig. Sedan dess har vi lekt ”brevvänner” och all kommunikation (förutom en bukett tulpaner) har skett via sms. Jag har allt eftersom dagarna gått tagit mig längre och längre från honom. Mentalt, fysiskt och känslomässigt. Veckan som gått var han barnfri, han hade alla möjligheter att boka in mig på en träff för att prata om situationen och relationen. Han tog dock möjligheten att vara tyst fram tills dess att han visste att jag satt i en bil till Sälen. Ett beteende som kännetecknar en person med ett undvikande anknytningsmönster. Så hans fem sms sen dess har mötts av en tystnad. Tydligen en talande tystnad för på vägen hem från vinterlandet fick jag ytterligare ett. Nu har jag på ett tydligt men respektfullt sätt meddelat honom att jag är färdig med oss, jag har gått vidare.

Det känns tungt att göra det via sms, men det är det enda tänkbara i den situation jag befinner mig. Nästa steg på resan mot kärleken är tagen.

0

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.