Tinder

Tinder

Okej. Ska vi ta en titt in i Tinder världen? Låt oss göra det. Jag har screendumpat lite för er skull, för att kunna visualisera vad det är vi singlar har att välja på.

Först ut har vi Lars. Detta är en av hans två bilder, på hans tatueringar. Som ni ser är det en utförlig beskrivning han har, vem är han? Vad gör han? Varför dessa tatueringar? Swipa höger för att få mer information!

Nästa Tinder typ är Ipa som vill ha någon att ha spännande sex med, men han är seriös det bra sexet ska hända flera gånger. Inga sliskiga one night stands här inte! Och till det en lånad bild, klart man vill ha lite av honom?!

Sen har vi typ nummer tre, han som vill titta på din profil men inte avslöja sig själv. I detta inlägg illustrerat av en trädkrona….

Om varken sex, tatueringar eller trädkronor är din grej så kanske man som visar upp sitt sexpack och drar ner kalsongerna lockar? Blekta tänder eller gymselfies då? Ja, då kan du swipa hem WyattEarp eller hans gelikar!

Sen har vi ”jag blev farbror när jag fyllde 30” mannen. De ser ut så här… gärna ett ölglas på hälften av bilderna. Antingen skägg, ölmage och/eller så poängterar de sitt intresse för öl.

Visst finns det guldkorn, men man får swipa fram träningsvärk i tummen för att hitta dem! Sen ska de helst swipa höger på min profil också och en chat ska inledas. Många moment för att få flirta lite… men det är bara att jobba på!

0

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.