Tinder

Jag har varit på dejt!

För kanske tredje gången aktiverade jag för ett par veckor sedan min Tinder app (som ni kan läsa om här) och för att vara helt ärlig så har jag de senaste veckorna bara blivit mer och mer arg och irriterad på mr T. De känslor han väcker just nu är mer negativt än positivt och jag känner mer en trötthet när jag tänker på honom än några positiva tankar. Hans ointresse att jobba med sig själv, komma till insikt och ta initiativ.

Så för mindre än två veckor ändrade jag åldersspannet på min profil på Tinder. Tänkte att jag kanske inte ska åldersdiskriminera, det finns ju äldre män som åldrats med värdighet. Så jag justerade från 43 till 47 och helt plötsligt började antalet trevliga män i mitt flöde att öka. Riktigt najs. Jag matchade med en riktigt snygg man utan angiven ålder och vi började chatta.

Så i förra veckan frågade han om vi inte skulle ses på en dejt, och eftersom jag tyckte det var lite påfluget att plocka med föräldrarna på första dejten försökte vi planera den en kväll den här veckan. Så kom söndag och jag hade mentalt landat i att jag skulle på dejt – och dejten skulle inte vara T. Så jag föreslog kvällarna i början av veckan och självklart så var han fullbokad! Så, efter lite justerande i min kalender sågs vi på en lunch idag!

Ojoj, hmmm ja. på väg til lunchen var jag nervös. Varför är det så svårt att känna sig avslappnad inför ett sånt här tillfälle? Jag ringde upp Natalia som bara rådde mig att inte vara speedad. Haha. Lätt. Eller inte. Jag messade dessutom med Ninni som själv är singel och den som peppat mig mycket att börja dejta. Hon var extremt nyfiken på vem jag skulle dejta och jag delade en bild, snacka om humor när hon messar tillbaks och skriver att hon känner till killen. Han är en vän till familjen och riktigt snäll och en romantiker.

Så jag kände mig ändå aningens lungnare när jag kom fram till restaurangen och mötte J på parkeringen. Shit han kör en snygg bil var min första tanke, sen Oj han är snygg! Lunchen gick bra, det var trevligt även om första dejten alltid är svår, trevande, kännande. Försiktigt letande efter samtalsämnen, berätta lite om dig själv, ställ en fråga. Lyssna intresserat, titta lite men inte för mycket. Sök ögonkontakt men stirra inte. Som en jäkla parningsdans.

Jag tror det gick bra, jag vill känna och klämma mer på J och det verkar ömsesidigt. Det är nu jag önskar att vi kunde slå till på en vinkväll… dock verkar det inte som någon bra idé med tanke på nästa veckas äventyr!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.