IVF,  livet,  resan mot mamma

Måndagsrapport

Har ni sett hur fint vi fått det?! Natalia har varit kreativ och gett vår blogg en rejäl makeover. Nytt och fräscht så här till våren, jättefint tycker jag och stort tack till henne som orkar fixa med det här!

En kort summering av min måndag.

  • T hörde av sig via sms sent igår och vill ses och prata. Jag lämnar det till honom att boka in när… tänker fortsätta vara avvaktande, nu får han ta initiativ.
  • Efter ett dygn av menssmärtor kom äntligen mensen! Ringde kliniken och har fått ytterligare en genom gång av sprutorna. Imorgon börjar hormondopningen och om en vecka ska jag på ultraljud och då även få en preliminär tid för äggplock! (Det mindre roliga är att det kan krocka med en planerad skidhelg, men då är det så!)
  • Vi har haft medarbetarundersökningar på jobbet och samtliga av mina anställda har svarat att de skulle rekommendera mig som chef till andra!! Så himla stolt över det omdömet, sen finns det andra områden som vi behöver jobba med men det omdömet gick rakt in i hjärtat!
  • Jag läser nyaste delen av Ninni Schulmans Hagforsserie och även denna är en fullpoängare. Längtar till svensk sommar, myggbett och svalkande dopp när jag läser och längtar till soffhörnet och en kopp te redan nu
  • Till helgen kommer mina föräldrar på besök. Jag tror det blir en sväng på stan, lite husfix och god mat på agendan. Ska bara komma på vad som ska stå på menyn…
Och så lite vårblommor som jag planterade i lördags, härligt med ny färg vid entrén!
0

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.