Diverse,  Tinder

Några tankar

Ibland finns det inte så mycket som händer i livet, men jag tänkte skriva av mig lite saker som just nu snurrar i mitt huvud…

  • vad händer med vintern, är det här bara första av många höst-vår där vi helt skippar vintersäsongen?
  • hur kommer min kropp må de kommande veckorna? Kommer jag bli som en äggsjuk höna av hormondopningen?
  • vad händer på Tinder egentligen? Där finns i huvudsak två kategorier män. Antingen är de skäggiga, över/underviktiga, kör lastbil och ser ut som att de är 55 eller så har de bilder på sina hus/båtar/motorcyklar och solnedgångar (alternativt ingen bild alls) och söker one night stands, kravlöst eller älskarinnor. Ska jag börja med mina Tinder inlägg igen? Vill ni läsa mina reflektioner?
  • de som har (regelbunden) analsex, accepterar de risken att få en förslappad ringmuskel och kanske gå runt och läcka avföring som äldre? Eller förnekar de den konsekvensen?
  • hur kan vissa vänner diktera sina sanningar som den enda lösningen för andra? Där kontentan av det de säger är “Jag jobbar med min självkänsla, du borde förstå att det är det som är ditt problem också”. Min självkänsla är god, det är mina anknytningsmönster i specifikt kärleksrelationer som jag behöver jobba med, och de mönstren kan jag inte bryta om jag inte utsätter mig för just kärleksrelationer. Jag vill bara skrika, låt mig göra min resa – jag respekterar och stöttar dig i din!
  • hur lång tid ska det ta för T att komma till insikt? Han fortsätter fråga efter att träffas “för lite mys” och jag svarar konsekvent att jag inte nöjer mig med det. 6 veckor sen vi sågs sist och jag känner mig starkare och starkare för varje dag som går. jag klarar det här. Antingen allt eller inget.
  • hur ska jag göra för att få bättre balans i min ekonomi. Varför känns det som att jag varje månad vänder på pengarna på kontot oavsett om det är september, december eller februari?
  • vad vill jag göra i sommar? hittills finns en plan, Kiruna och Kebnekaise. I övrigt då? Kanske bara planera att hålla mig i Sverige och se vad det kan bli? Eller boka någon resa? Bila lite?

4 kommentarer

  • Alex

    Jag vill läsa tinderinlägg!
    Tror inte detta är ”den nya vintern” precis som att sommaren -18 var otroligt het och sommaren -19 inte var det så varierar årstiderna.
    Hur många har regelbunden anslsex? Hur ofta är regelbunden?
    Tycker att en superstrikt månad med noll inköp och unna sig gör att jag kommer lite på rätt spår.

    • happy

      Okej, jag ska helt klart kommentera lite Tinder – även om jag (ännu) inte dejtar så är det en skrämmande del av Sverige idag som man möter där.
      Jag vet inte hur många som har analsex regelbundet, men att frekvent trycka på slutmuskeln så att den inte fyller sitt syfte (hålla tätt) borde resultera i ökat läckage som äldre…
      Superstrikta månader är bra, jag försöker verkligen, men så “unnar” jag mig ju resor och annat härligt värdehöjande. Däremot köper jag minimalt med kläder, hudvårdsprodukter mm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.