Sjuk

När det inte blir som man tänkt sig…

De sista dagarna har blivit annorlunda än planerat, resan hem i söndags ändrades på grund av Ciara och stängda flygplatser. Så när vi landade i Frankfurt fick vi ett sms om att vårt plan var inställt och att vi hade nya biljetter till kl8 flyget måndag morgon. I den här situationen var jag tacksam för två saker, att jag flög med Lufthansa och att jag har ett Star Alliance guldkort. Snabbt av planet och snabb hjälp vid service disken så hade vi oss inom tio minuter ett rum inne på Marriott Hotell i Frankfurt och vouchers för taxiresorna dit och tillbaks till flygplatsen. Väl på plats serverades det en buffé och vi var både mätta och rena när vi släckte vid niotiden.

Självklart vaknade vi rejält jetlaggade redan halv fyra på morgonen och började fundera på om vi skulle ta oss till flygplatsen för lite lounge frukost. Sagt och gjort satt vi i en taxi innan klockan slagit 5 och inom en timma hade vi fått såväl morgonkaffe som äggröra, mackor och nypressad apelsinjuice. Senator loungen på Frankfurts flygplats är verkligen värd att hänga i, bra mat, avslappnad stämning och med möjlighet att få sitt eget vilrum med dusch och allt!

Självklart blev det till att av- och omboka ett par jobbmöten också men på det stora hela löpte jobbdagen på bra när jag väl kom hem. I måndagkväll fick jag så nattgäster, sportlov betyder fotbollsläger och min svåger och brorson intog gästrummet. Mysigt, även om vi alla tre såg i kors strax efter Bolibompa. Sen mötte jag döden eller ja så kändes det i alla fall med 4 timmar av maginfluensa och hela dagen igår gick jag runt som i en dimma. Sov mestadels, tittade lite på helgens Vinterstudiosändningar, vilade och försökte få min mage och mina tarmar att acceptera lite vätska och näring.

Så idag tänkte jag återvända till livet och vardagen, att jag vaknade redan kl3 kanske inte ger mig de allra bästa förutsättningarna men jag har hunnit röja lite i inkorgen, äta frukost och dricka en stor kopp te. Kaffe kommer jag nog vänta ett tag till med innan jag försöker mig på det… och lunchlådan med måndagskvällens korvstroganoff är så där lockande.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.