Diverse

Överraskad!

Av någon anledning googlade jag under julsemestern mitt ex namn. Ni vet han det deprimerade exet som krossade mitt hjärta och som jag skrev myyyyycket om i början av min tid som bloggare?

Jo, jag googlade hans namn av nyfikenhet och blev glad då jag såg att han fortfarande är sambo med tjejen som han träffade för ett år sedan och som han introducerade för mig (ett AW gäng) i mars 2019. Nyfikenheten tog över och jag googlade även hennes namn och döm om min förvåning när en blogg dyker upp. Och inte vilken blogg som helst utan en stor mamma/familjeblogg mitt ex numer figurerar med namn och bild!

Kanske inte så konstigt att hon i en öppen familjeblogg har med sin nya kille, om man inte känner en annan version av honom som inte ville synas i något socialt media. Jag hoppade till lite extra när jag klickade in och började läsa. De är inte bara förlovade, de väntar dessutom sitt första gemensamma barn. Hepp och hopp, det både gladde och stack i hjärtat!

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.