Lista,  Nyårslista

Året 2019

Hur skulle du sammanfatta året med bara ett ord?
Levande

Vem saknade du under 2019?
Den här frågan var trixig visst saknar jag vardagen med T, men han får redan för mycket uppmärksamhet så jag svarar ett vad.

Jag saknade kameran i år, mina Sony systemkamera som alltför ofta fick stanna hemma i lådan på kontoret snarare än att följa med på utflykter. Fotona från julfirandet är fotat med kameran, och OJ vad mycket bättre bilderna blir med en ordentlig kamera. Speciellt när det är lite dåligt med ljus, som inomhus på vintern. Finns inget som fångar stämningar som en riktigt bra kamera.

Så målet 2020 är att lära mig mer om min kameras funktioner och ta med den på fler utflykter!

Vad spenderade du mest pengar på?

Även i år lades mest pengar på radhuset, det allra mesta gjordes ju under hösten 2018 men i våras renoverade jag badrummet och sen i maj byggde pappa och jag uteplatsen. Badrummet var ett stort projekt, att bo i gästrummet på bäddsoffan som är lika mjuk som en japansk futon var påfrestande – men badrummet är min bästa investering. Att ha ett eget våningsplan med sovrum, badrum och klädkammare är en dröm!

Mitt nya badrum
Altanbygge i ösregn

Vad lärde du dig under året?
Det är ingen ny kunskap utan snarare en bekräftelse på något jag redan visste, men styrkan i att ha en bra squad! Glädjen, lyxen och styrkan i att ha ett supporter team som stöttar, peppar, ifrågasätter och ger stöd!

Vilken är den största förändringen du gjort under året?
Jag önskar att jag här kunnat skriva att jag hittat kärleken eller blivit mamma – men det förstnämnda har jag inte varit redo för och den andra är ett pågående projekt.

Jag har svårt att hitta min största förändring, kanske är det en mjukare förändring? En resa mot att sätta mig själv i centrum i mitt liv, kanske den viktigaste förändringen men också svåraste och den är inte omedelbar, den är inte snabb – men den är viktig.

Vad har du haft/gjort för mycket under året?
Surfat för mycket på mobilen. Inte bara under 2019 utan det något jag gjort för mycket av under hela årtiondet. Helt partiskt så är det skrämmande hur tid jag lägger på att titta på mobilskärmen. Jag vill frikoppla mig från den dumma tidsboven under 2020.

Vad var favorit resemålet under 2019?
Det var ytterligare ett år av många härliga resor och den gemensamma nämnaren på årets resor är girl squad!

Skidåkning i Sälen med ett tjejgäng. Vinteraktiviteter, mat, vin och turåkning.

Varierande fysisk form och kunskaper i längdskidåkning hindrade oss inte från att ha en fantasttisk helg på snön!

En grå, kall och blåsig resa till de norska fjordarna som var helt magisk. Livets bästa julklapp. Tack Nathalia.

Det dramatiska, karga och vackra kustlandskapet!
Hit vill jag tillbaks!

Årets Italienresa med J gick till Sicilien, den var lite kallare och lite kalare än tidigare Italienbesök. Palermo var rough men välsmakande och naturen utanför stadsmurarna lockar till fler besök.

Cattedrale di Palermo
Det doriska templet Concordia

Kroatien och mammas födelsedags/morsdagspresent. Alla tjejer i familjen bodde i en lägenhet och morgonjoggen blev mitt andhål, för hur mycket jag än älskar min familj så kan det bli för mycket av det goda.

Dagliga roddturer över till den gamla stadskärnan i Zadar

Veckan efter midsommar anslöt jag till årets Danmarks besök. Värdefulla timmar med brorsönerna där jag hoppas bidra till att skapa deras barndomssommarminnen.

Skapar sommarminnen med mina brorsöner

Tjejresetemat fortsatte i augusti när vi kidnappade en blivande brud och for på möhippa till Sopot. Uppslupna, pratiga, mysiga och tillsammans.

På möhippa i Sopot
Sopots mest uppseendeväckande staty!

Av alla ovanstående alternativ så är favoritresemålet Flåm, så intensivt, vackert och trollbindande!

Vad är du mest stolt över när du blickar tillbaks på 2019?
Det där telefonsamtalet i juni till klinken, när jag bokade en tid för att starta upp mitt livs största projekt.

Vilken var årets drink?
Te. Som får symbolisera ett tufft år med många koppar te i såväl min som vänners soffor. Många liter te har konsumerats samtidigt som det pratats om relationers varanden, utmaningar, härlighet och utmaningar. Att vara vuxen ochvälja kärleken är långt i från lätt.

Vilken var årets låt?
Den här låten får det att killa i dansbenen!

Vad fick dig att gråta?
Orättvisor.

Vad fick dig att skratta?
De små, enkla sakerna ofta delade med mina vänner, så många goda och kramp i kinderna skratt. Älskar’t!

Vad är du stolt över att du lyckades med under året?
Att jag bokade tid på kliniken.

Vad tar du med dig in i 2020?
Hoppet!

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.