Vänner

WTF helg, igen?!

Återigen fredag! Och jag har inte skrivit en rad om min fantastiska helg, ja trots det negativa beskedet i lördagsmorse maxade jag helgen!

En fredag med Lars Winnerbäck konsert tillsammans med syrran och svåger. En snabb pizza på italienaren på hörnet, ett glas vin och sen en konsert där Lasses senaste platta växte i live tappning.

Lördag morgon promenerade syrran och jag till bageriet och köpte bröd medans svågern fick lite sovmorgon. I med god frukost och vinka hejdå. Efter en snabb dusch kom T förbi på en kaffe och sen snabbt in till stan för att plocka J och sen träffa Natalia och M.

Vi körde en variant på amerikansk brunch, design julmarknad och sen hem till årets första glubbel! Under fniss och asgarv kavlades det pepparkakor och dansades till julsånger. Så fantastiskt roligt och härligt, precis som jag föreställt mig de tjejhelger jag inte hade mellan 20-35! Fy fan vad vi gör det bra!

I Söndags var vi lite slitna, en sen lunch och kaffe på stan sen var jag tvungen att åka hem för att fixa glögg till tändningen av adventsbelysningen. Därefter kraschade jag i soffan, orkade inte med mer social interaktion än några sms. En helg med så mycket kärlek och energi behövde jag nu!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.