resan mot mamma,  Vardag

Vardag

Jag kanske borde skriva något roligt, lättsamt eller bara vardagligt men det är liksom svårt att hitta inspirerande områden att orda om. Jobbet distraherar mig, produktionsproblem som innebar att ett av mina IT system inte snurrade som de ska och kommunikation som ska ske därefter har varit dagens utmaning. Höga chefer både inom IT och Business som behöver få information om vad som hände, vad vi gör nu och vad som är nästa steg. Jag älskar när det brinner lite, när jag måste steppa upp och vara vassare än normalt!

Annars snurrar min hjärna lätt bort till att öppna en web-browser och googla bra och dåliga historier skrivna av kvinnor med låga amh värden. Att inte oroa mig, att jobba med affirmationer och egentligen bara se en väg framåt – att jag lyckas!

Så för att hålla oss från det ämnet avslutar jag här och låter tankarna halka vidare till andra saker… som vad jag ska äta till middag ikväll.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.