Resor

Vecka 38

Oj då har vi passerat mitten av september och det kändes som att jag knappt hunnit blinka sen bröllopet!

Systrarna von Sydows vallmo & citronkaka

Efter en helg till av festligheter är det en trött Happy som vilar sig igenom söndagen. Jag började åtminstone med en promenad till bageriet med min syster och sen har jag fixat lite ärenden innan jag drog fram gräsklipparen och har pratat bort en stund med min mamma.

Så vad händer den här veckan då, jag har en aktivitet på tisdag ett Meetup som jag eventuellt ska gå på, det ska pratas Lean Budgeting och det känns intressant att lära sig mer om. Sen på torsdag blir det lunch med Nina, som också bestämt sig för att skaffa barn själv. Dock tror jag inte hon läst på ordentligt, så jag hoppas kunna ge henne mer info och kunna stötta varandra i den här processen. Sen ska jag och Gourmet-Jörgen ut och äta opastöriserade ostar och lufttorkat kött med passande alkoholhaltiga röda viner på kvällen. Lika bra att frossa, jag hopps ju snart inte äta av de godsakerna på ett tag!

I helgen kan det bli en dejt med T, en del av födelsedagspresenten och packande… för söndagmorgon styr jag mot flygplatsen och en snabbtur till Indien vecka 39.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.