livet

Fullbokat

Nu är det enligt min kalender sensommar på allvar. Det märks tydligast i min kalender som är fullmatad med aktiviteter. Helgen som gick hade jag min brorsa med familj på besök. Vi besökte museum och klättrade in och ur flygplan och helikoptrar och klämde på bombattrapper medans regnet öste ner utanför bergrummet vi gömt oss i. Söndagen erbjöd bättre utomhus väder och vi gjorde som en del andra familjer och stod vid Lisebergsentré när de öppnade kl 11. Med måttliga köer lyckades vi åka så mycket att alla blev nöjda innan den långa bilresan hem påbörjades.

Kvar lämnades mamman i familjen och nu påbörjas hennes sista termin på skolan, så jag har nattgäster och mys ända fram tills onsdag. Torsdag efter jobbet hoppar jag i bilen för att åka iväg på bröllopshelg. Jodå, nu är den äntligen här. Natalia och Iceys stora dag. Hoppas att den blir allt de önskat och lite till!

Sen fortsätter september i lite samma anda. Jag ska bli med inneboende varannan vecka eftersom en av mina bästa vänner beslutat sig för att gå skilda vägar med sin man efter 17år tillsammans. Det är födelsedagshelger, vandringsresa och en intensiv period på jobb. Dessutom vill T att vi åker på en “Happy-resa” en definition hann satt på en resa med fokus på en fin stad/lokation, god mat, mysigt boende och små upptäcksfärder. Det här kommer bli en härlig start på hösten!

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.