Familj

Påsken

Jag började ju min påskhelg redan på skärtorsdagen där jag med kort varsel tog ledigt och åkte på utflykt. Det fanns ett behov av att koppla bort och koppla av, så en skogspromenad med bra sällskap och ett stop på Gekås rensade hjärnan lite och höll mig i nuet.

Den stora delen av påskhelgen tillbringade jag hemma hos mina föräldrar, i loungemöblerna ute på altanen i solen. Fullt fokus på att inte tänka på tunga saker utan fokusera på easy breezy familjefrågor och socialiserande. Hoppa studsmatta med brorsönerna, en löprunda i skogen med pappa, laga mat och småprata med mamma. Självklart åts det ägg och sill, det dracks lite snaps och vi flög upp en drone högt upp i en björktopp och fick den att fastna rejält där.

Sent på påskdagen satte jag mig i bilen och åkte mot västkusten igen och annandagpåsk (som jag skulle ha ägnat åt ett utlovat avslutande samtal med T) ägnade jag istället åt att köpa utemöbler på Blocket, slipa och behandla dem så att de nästan ser ut som nya igen. Så nu har jag byggt mig en loungesoffa på uteplatsen som inom en månad kommer att förgyllas ytterligare med trädäck och enklare access till den utanförliggande gräsmattan.

Ja och så jobbade jag helt oplanerat och tyvärr lyckades jag inte värja mig från det. Tre samtal och ett ärende som krävde brådskande åtgärder, så trots att vårt supportavtal inte täcker det fick jag ringa in en kille att lösa problemet som annars hade inneburit stora problem för våra slutkunder. Överlag en grymt skön påskhelg, och vädret – det tar jag gärna en repris på under framtida påskar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.