Tjejsnack by Happy

En del av Girlytalk

Palettblad

I höstas fick jag en palettblad av min svägerska, en inflyttningspresent som passade extra bra eftersom jag är så förtjust i blommor med vackra blad. Vackra färger, mönster, bladverk och sånt gör mig glad. Så när bästa C kom med denna växt blev jag glad och rörd.

Nu tyckte jag den började bli hög och tanig, så jag googlade och klippte ner den rejält. Alltså verkligen totalt. Ni ser själva, det är inte många blad kvar.

Men om informationen jag läst stämmer så kommer den buska till sig och bli stor och fin med många grenar och täta blad!

Och, topparna jag klippte bort har jag nu gjort sticklingar av och satt i vatten. Det kanske blir fler palettblad, kanske till och med “gå bort” present på en middag eller liknande. Tills dess kommer de vara vackra i mitt köksfönster.

3 kommentarer

  1. Mitt palettblad är i en sån djupdepression att det är vitt. Börjar ta sig nu med våren så hoppas det överlever.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.