Jag är igång, i måndags kom hantverkarna och rev den befintliga toaletten, plockade ut inredning och rev väggarn. I tisdags byggde de väggar, drog fram el och igår drog de fram nya vattenledningar. Redan imorgon ska de vara redo att dra fram det nya avloppet och koppla på.

Jag måste erkänna att det går fort och för min del har många beslut fattats längs med vägen. Klinkers och kakel val är gjorda men det allra sista beslutet är kopplat till mosaik, då klinkersbitarna är alldeles för stora för att fungera med det nödvändiga fallet mot avloppet.

Så just nu står det och väger mellan ett mörkare mosaik med ljusare fog eller en hexagon mosaik i olika gråa nyanser varav en är väldigt lik resterande golv. En studiekompis påpekade att den mörkare mosaiken är “äkta” sten som behöver mer kärlek… så det lutar väldigt starkt åt den hexagona mosaiken.