Tjejsnack by Happy

En del av Girlytalk

Jag är i o-fas

Jag läser med stor glädje Alex blogginlägg om barnmorskebesök, sopprecept och annat mellan himmel och jord. Likaså Natalias funderingar och reflektioner kring bröllopet. Jag ser tv serier de tipsar om, läser böckerna och lagar maten. Jag tränar, renoverar badrum och funderar över min sk relation. Jag har inlett ett mentorskap med en nysvensk och roar mig med att börja meditera. Däremot saknar jag orden att skriva om det.

Det finns så mycket jag borde skriva om. Det är blogginlägg till Natalia och Icey, inlägg till min blogg, det ska skrivas Mail och revisorsutlåtanden – men orden finns inte där. De fastnar i snurret i hjärnan. Så, jag hoppas ni förstår och ger mig en paus. Jag kommer nog tillbaks, måste bara släppa förväntningarna på mig själv.

2 kommentarer

  1. Det kommer!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.