Har haft en härlig kväll med J. En spontandejt fixad innan kl7 på morgonen igår då vi bestämde att den här lördagen skulle vi undvika Mello. Sagt och gjort biobiljetter fixades och ett par timmar senare bokade vi bord på en nyöppnad peruanare. (Som för övrigt rekommenderas varmt!)

Så idag trotsade vi ösregn och försenade bussar, åt ceviche och drack vin, åt peruansk rostad majs och pratade. Vips var det dags för bio och alla som har det minsta intresse av välspelad musik haren åsikten Queen. Nej det blev felformulerat. Jag tror alla födda på 80-talet eller tidigare har en relation till Queen, deras musik och frontfigur. Filmen var en över 2 timmar frossa i bra musik, bra agerande och en bra story! Alla vet vi att Freddy dog 45 år gammal 1991, men hur hans liv innan dess var visste jag inte mycket om. Och musiken, ja den kommer att hoppa upp ett par snäpp på mina Spotify-listor.

Jag säger bara Gå och se den!!