Tjejsnack by Happy

En del av Girlytalk

Januaridöden

Alltså januari, finns det någon värre månad egentligen? Det skulle vara februari, som varit min hatmånad i många år, men i år känns det som att januari håller på för evigt. Det känns som att jag redan är klar med januari, det har gått massor med tid sen jul och nyårsfestligheterna. Jag har varit ledig, varit i Indien och hjälpt Natalia att röja lägenhet två helger. Ändå är säger kalendern att vi bara passerat hälften. HÄLFTEN!?!

Hur gick det här till? Vem gav januari 30 dagar? Oh fuck, 31 dagar kontrollerar jag nu! Trettioen dagar? Det innebär att vi är halvvägs, idag vid lunch gick vi in i nedförsbacke. Pust, stön och klag. Jag orkar inte med januari.

Jag försöker hitta pepp i alla skoj som ska komma senare i år. Jag har redan massor med skoj planerat som tjejskidresa till Sälen, Norgeäventyr med Natalia, det ska bli Sicilien med J och Kroatien med tjejerna i familjen. Vi tittar på att hyra hus i Frankrike med mr T och hans systersfamilj och det ska in en möhippa och ett bröllop innan vi når slutet av augusti. Sen i september fyller jag ju jämnt som jag nämnde i ett tidigare inlägg. Så året 2019 innehåller massor med skoj, men januari känns som att jag långsamt vill krypa in under en varm filt med massiva mängder godis och vägra komma fram förrän vårsolen börjat titta fram.

Okej, en rolig sak. Igår hade jag hantverkare på besök och inom någon vecka har jag två offerter att ta ställning till för att få mitt badrum renoverat. Jag räknar med att bli ruinerad, men att resultatet kommer göra det värt insatsen och omaket att ha hantverkare som ständiga gäster. Jag återkommer med tankar om badrummet, och kanske ber om lite tips och råd!

6 kommentarer

 1. Haha haha! Du är så rolig när du är förbannad på vintermånaderna.

 2. Ps. Har aldrig sagt att vi ska på Norge äventyr… bara att du ska infinna dig i Norge ?

  • happy

   17 januari, 2019 at 06:38

   Med ett pass ja… uuuh!! Det här är orättvist! Jag är verkligen obra på överraskningar!!

 3. Instämmer i allt janurihat!

 4. Förstår absolut inte januarihatet 🙂 Tycker det är sååå skönt när ljuset kommer tillbaka, det är november-december som är asjobbiga för mig med allt mörker. Tur att det finns nån som kan uppskatta varje månad 😉

  • happy

   22 januari, 2019 at 17:44

   Oja det är beundransvärt att det finns dem som kan se charmen med alla månader. Just januari och februari tycker jag är tunga, men inte alla dagar som tur är!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.