Tjejsnack by Happy

En del av Girlytalk

Diverse

Imorgon åker jag tillbaks till Indien. Jag känner mig så där glad över det, men jag hoppas på en effektiv resa. Totalt sex intervjuer och tre stycken årsuppföljningar med min personal ska jag hinna avverka på tisdag, onsdag och torsdag.

Det här jullovet har varit så välbehövligt och lugnande. Mycket tid utan agenda och plan egentligen och sen jag kom från Sälen har jag mest meckat hemma. Sånt pyssel som blivit kvar sen renoveringen men inte riktigt blivit avslutat. Så nu har jag tagit tag i det – och sånt mår jag bra av. Nu har jag satt upp de sista av kakeldekoren och målat taket i badrummet. Jag har beställt tid för hantverkare att komma och titta på det badrum som jag vill bygga i anslutning till mitt sovrum. Jag har annonserat ut mitt matbord och gamla ljudsystem på Marketplace (som förövrigt är väldigt effektivt!). Det har monterats fönsterlampor, soundbar till TVn och jag har fäst kabellister. Småpill som irriterar mig, som ligger och pockar på min uppmärksamhet och som gör att jag inte till fullo kan hänga på soffan och med gott samtvete slappa bort en helg.

Indien ja – idag ska det packas. På måndag ska jag hänga vid poolen och på tisdag börjar intervjuerna. Någon som har en bra strategi för hur man genomför bra intervjuer? Jag är öppen för ALLA förslag!

2 kommentarer

 1. Var på en asflummig intervju en gång som tog mig helt på sängen där de hela tiden frågade om… ”min grundtanke”. Vad är din pedagogiska grundtanke? Vad är sin grundtanke på ett jobb? Vad är din grundtanke i samarbete?

  De ringde inte ens och sa att jag inte fick jobbet så antar att det gick pt helvete… ?

  • happy

   7 januari, 2019 at 07:20

   Öh grundtanke? Det är då jag vill svara att jag har en grund, en knähög och en djuptanke 😉
   Skriver på ett inlägg om intervjuer nu, hoppas det går bra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.