livet,  Vänner

Helgen

Jag landade i Sverige igen strax efter lunch i fredags och landade nog med 6h sömn på kontot. Så eftermiddagen tog fart och jag lyckades adventspynta, besöka Ica för storköp och få besök av E med döttrar. Eftersom vi då pratade pepparkaksdeg bjöd de in sig i förberedelserna och en deg rördes ihop och resulterade i mer mys men också mer mjöl på golvet än om jag gjort det själv.

Mr T landade i Sverige ett par timmar efter mig och kom på middag framåt kvällen eftersom jag skulle få besök av Natalia och M lördag och söndag. Eftersom vi befann oss i helt olika tidszoner käkade vi middag, catchade upp och myste lite innan jag somnade i hans armar och han smög iväg hemåt.

Lördagen bjöd på förvirring. Det var tvätt, städ och feluppfattade tider. Men lite sent mötte jag upp Natalia och M på stan för en lunch.

En Göttig och härlig lunch senare gled vi ut på stan en sväng, förundrade över att restaurangen skyltade sina toaletter på tyska. Besökte icke-befintliga i Norge butiker, shoppade glögg och åkte hem för julbak!

En stoooor pepparkaksdeg förädlades till kakor, ämnen avhandlades och skratten avlöste varandra. Vi kan unisont meddela att årets glögg dricks bäst kall med 2/3 prosecco och 1/3 glögg!

Jag svängde ihop en middag och vi drack vin och skrattade mer. Utfrågning om Natalias tankar om möhippa så att vi får en aning om vartåt vi ska sikta. Och OJ vilka bra svar vi fick, här ska smidas planer!

Jag somnade tidigt och vaknade orimligt tidigt. Smög ner och lade mig på soffan och bara mös. Jag älskar mina vänner, så jävla lycklig över dem!!

Söndagen innehöll mer adventsmys. Lussebak, M försökte lära mig vika danska julstjärnor och drömmen om julmarknad regnade bort. Däremot fick vi mer tid att egentligen bara hänga. Underbart. En riktig 10p helg!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.