Tjejsnack by Happy

En del av Girlytalk

oj.

det har gått två månader sedan mitt sista inlägg och på den tiden har jag renoverat ett radhus, flyttat, fortsatt hänga med T och boat in mig. Jag har tänkt på bloggen, känt för att skriva men inte hittat lugnet, energin eller fokuset att sätta skriva ord på bloggen.

nu tänker jag vara tillbaks. vad vill ni höra om? relationen till T? renoveringen? radhusflytt? inredningsbeslut? hit me with your requests!!

6 kommentarer

  1. Väldigt nyfiken på hur renoveringen har gått och kanske några glimtar av resultatet? 🙂 Samt livet i allmänhet!

  2. T! Barnlängtan och hur det känns att bo i radhus.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.