Mr T,  Semester,  vardagslyx

Kvällsbad

Jag ger den här Sommaren 10p av 10 möjliga så här långt! Det är bara slutet av juni, och i normala fall hade jag nog inte ens ansett sommaren som påbörjad vädermässigt – men i år ställer ju den svenska sommaren till med brakfjäsk! Jag tror redan jag utnämner den svenska sommaren 2018 till legendarisk. Förra året badade jag EN gång, hittills den här veckan har jag tagit tre kvällsdopp! En kväll via en promenad med en kollega i örat, en kväll med Mr T på det långgrunda barnbadet efter Sveriges utskopningsvinst mot Mexiko och igår ett dopp efter en kort joggingtur. Kort för kroppen orkar inte längre i värmen, men ändå 4,5km är bättre än inga kilometer.

Förra sommaren badade jag en gång i havet, EN gång. I år har jag förälskat mig i min hemort, närheten till havet och de fantastiska badplatserna. Hänget på uteterassen i solen efter jobbet eller i värmen från infravärmaren på kvällen, lyssnandes på fågelkvittret. Jag är förälskad och kan helt plötsligt inte tänka mig att bo längre från havet, utan snanare drömmer om hur jag kan komma närmre – skaffa mig havsutsikt till och med.

Drömma ska man göra, men hittills i år lever jag den svenska sommardrömmen med solvarma klippor, kvällsdopp, ljusa kvällar med en bok och massor med grillat och kalla glas rosévin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.