Instagram

10 år sen…

Heja Petra!
Petra Månström aka Maratonpetra (blogg och Instagram) är en stor inspirationskälla för såväl min träning som min vardag. Att kunna följa ett sånt energiknippe genom bra och mindre bra dagar, kloka reflektioner, extremt fina bilder och snygga träningskläder – ja det är sann inspiration för mig.

Skrev jag att hon var klok också? Ja för klok är hon. Imorse läste jag inlägget nedan och jäklar vad träffad jag kände mig. Jag har liksom hängt efter i hela mitt liv och att jag dessutom sett ut som en barnrumpa hela mitt vuxna liv har kanske gjort sitt till. Det är ingen som “trott” att jag är vuxen. Det är bara det senaste året som jag sluppit visa leg på Systembolaget regelbundet…

Tillbaks till inlägget på Instragram. Petra skriver om känslan att vara tio år efter “alla andra” att vara en late bloomer. Jag har kanske inte på samma sätt varit haft problem med första hands kontrakt eller fast anställning, men jag har blivit omsprungen de sista tio åren. åren då man landar, skaffat stabil sambo, gifter sig ,skaffar barn och köper hus. Jag är ju snarare på väg tillbaks till singellivet, hitta mig själv och försöka mig förstå omvärlden igen.

Därför är det så tacksamt att följa Petra som vid närmare 40 träffade sin drömman och blev mamma, har en smashing kropp och driver eget som möjliggör träning i dagsljus och magiska måltider tillagade av sambon. Kan hon, kan jag – eller hur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.