Jag sitter i solen och njuter, sÄ lÀnge man hÄller sig borta frÄn vinden Àr det riktigt skönt nu frampÄ eftermiddagen. Det verkar som att min helg ska kunna landa i en bra blandning av familjer, vÀnner, trÀning, god mat och sol pÄ nÀsan.

LÄngfredagen inleddes precis som skÀrtorsdagen avrundades med en tur i skogen. Solen sken och jag Àlskar hur fler och fler stigar blir tillgÀngliga nu nÀr snön och isen börjar smÀlta.

FrampĂ„ eftermiddagen tittade T förbi, efter löften om att inte vara arg pĂ„ honom, hans skĂ€rtorsdag hade varit allt annat Ă€n harmonisk och han laddade inte för en bĂ€ttre fortsĂ€ttning pĂ„ pĂ„sken. Vi pratade, kramades och myste nĂ„gon timma innan han Ă„kte till huset igen. Planen Ă€r att ses pĂ„ mĂ„ndag igen, för lite pĂ„sk-grill. Sen hittade jag en pĂ„skpresent till Natalia som kanske var att pusha hennes fĂ„gelfobi ett steg för lĂ„ngt… men de var sĂ„ fina! Hoppas att hon gillar dem…

Imorse tog jag bilen till min syster. Jag kom lagom till en lekplatspromenad, som efterföljdes av en korvlunch i uterummet och en promenad i solen. Vi har hunnit Àta pÄsktÄrta och dricka irish coffey (okej, jag drack Kaffe Karlsson eftersom jag verkligen ogillar whiskey).

Nu ska jag ÄtergÄ till att njuta innan vÄrt knytkalas ska dukas fram.