Bästa vänner,  Vänner

Helgen som gått

Natalia är på besök i stan, ja till det är till och med så lyxigt att vi delat boende sen i fredags. Jag älskar det, att ha henne så nära men ändå så okomplicerat och kravlöst. Vi har käkat middag ihop och trots att jag är ett planeringsfreak tror jag att vi lyckats balansera det så att jag och Icey lagat mat och Natalia tagit disken. Vi har hängt i soffan och grejat tillsammans, superlyx!

Så helgen har gått i softandets tecken. När jag kom hem i fredags tog jag mig ut på en joggingtur och sen lagade Icey mat och hängde i soffan innan jag (som alltid) var den första att ge upp och krypa in i sängen. Lördagen inleddes med kaffe och morgonmys i soffan med Natalia innan jag bytte om och körde ett varv i skogen och försvann iväg på lunch med en annan kompis. Framåt eftermiddagen hade vi en gemensam klippdejt och mina slitna toppar åkte och Natalia gjorde ett rejält klipp. Det rök flera decimeter av hennes tjocka härliga hår och hon såg överlycklig ut efteråt. Galet att någon kan vara så glad över att klippa av sitt hår Vi fortsatte lördagsaktiviteterna med ett kort besök på ett outletcenter utanför stan, där vi gjorde fynd och minglade runt i snålblåsten och regndiset. Jag förstår ärligt talat inte varför Outlet-center inte bygger tak mellan butikerna utan kunderna ska gå runt och utsättas för vädretsmakter, i ett land som Sverige där vi har “dåligt väder” mer eller mindre varje dag.

Söndagen bjöd på solsken, men vi hade ett föreningsmöte som vi alla tre skulle delta på. En lunch och ett årsmöte och en utnämning till mig. Japp, många fina ord och ett diplom och ett medlemskap i en mindre exklusiv förening för oss extra engagerade medlemmar. En promenad i vårsolen fick avsluta helgen.

Nu är Natalia och Icey på väg till sitt nya hemland och hemstad, lastade med en hel del bohag och annan packning. De är tillbaks igen till påsk – så nu hoppas jag bara att resan norrut går bra och att vi ses snart igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.