Tjejsnack by Happy

En del av Girlytalk

Snygga träningskläder

Jag är på det igen!

Min kropp tillåter mig att träna, valen jag gjort den senaste månaden har gett mig tiden att träna och valet av boende har gett mig tillgången att träna. Jag måste erkänna att det är (kanske) det enda positiva med att vara särbo att jag numer bor närmre mina gamla motionsspår och tillgång till skogar och stigar. Dessutom bor jag inom ett kort promenadavstånd till två gym som erbjuder riktigt bra pass, bland annat min motvikt till löpsningen – Bodybalance.

Så med mitt ökande tränande har intresset för att förnya min träningsgarderob ökat och jag måste erkänna att jag lockas lite mer av vissa märken just nu. Och av stilen, sådana här träningskläder blir jag bra och peppad av!

Stronger.se

Dock utan “nyckel/mobiltelefon” ficka 🙁

www.eu.lululemon.com

Tjejmilen tights, från Spotamore.se

4 kommentarer

  1. Jag har alltid mobilen i bh-n. Dock blir det väldigt fuktigt där men den verkar klara det.

  2. Vad mycket snyggt Stronger har fått in! Det där Tjejmilen märket såg jag häromdagen, är det bra?

    • happy

      12 januari, 2018 at 12:11

      Stronger är snyggt, men jag VILL HA MOBILFICKA! TJejmilen: Har faktiskt ingen aning, någon av oss kanske borde testa?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.