Grubblerier,  Kärlek,  Relationer,  särbo

Jag orkar inte

Min mamma ringde  idag. Jag var kort och inte så snäll. Hon frågar var jag bor och hur jag mår. Jag orkar inte prata om det. Jag orkar inte förklara att det är klart som fan att det inte är roligt. Att jag känner mig halv och ensam. Att jag i stort sett hela tiden funderar på vad de gör där hemma. Att jag funderar på varför inte T hör av sig mer eller att den kontakt han tar är kort och saklig. Att jag går runt och undrar över vad jag gör här och varför jag utsätter mig för det här. Att jag undrar om han tar tiden att känna efter eller om livet bara snurrar på.

0

2 kommentarer

    • happy

      Jag är ju ett planeringsfreak, ett kontrolltroll, så det här gör mig rätt matt. Att jag till 100% (om inte mer) har lagt kontrollen i Ts händer. Men jag jobbar på det, försöker fokusera på de goda känslorna.

      0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.