Kärlek,  Mr T

Särbos

Så sitter jag här i mitt för tillfället nya hem. Mina hyresvärdar bjöd på middag och jag har installerat mig i mina nya rum. Allt det praktiska är på plats. Det finns mat i kylskåpet och frukt i skafferiet. Det finns tända ljus och rena lakan i sängen. Men i mitt riktiga hem, två mil härifrån finns min kärlek. Där finns mitt hem och där vill jag helst vara.

När jag åkte hemifrån med mina väskor i morse kändes det konstigt. Hjärtat skavde lite, som sig kanske bör när man lämnar sitt hem samma dag som mannen man älskar kommer hem från sin tjänsteresa. Just nu känner jag mig nere. Riktigt nere. Hjärtat känns tomt och jag känner  mig ensam. Så där riktigt ensam.

T är nere. Han hade satsat på att få en roll inom företaget som borde vara hans sett till resultat och kompetens. Tyvärr ville ledningen spela det politiska spelet och kunde inte sätta honom på rollen. Så vad han nu gör vet jag inte, han kommer säkerligen fundera och komma till ett beslut. Jag hade velat vara där. För min skull. För hans skull. Jag skulle vilja krypa nära, känna mig älskad och få ge kärlek. Jag får bara hoppas att det här är rätt sak, på sikt. För det känns jävligt jobbig nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.