Tjejsnack by Happy

En del av Girlytalk

Störst av allt

Den här boken lyssnar jag på idag, och jag hade kanske dömt Malin på förhand på grund av att jag tycker att hennes pappa (Lars GW Persson) är genuint obehaglig och en stor clown. Jag har läst och hört så många positiva reaktioner och recensioner av den, så på senaste bokklubben valde jag att vi skulle läsa Störst av allt, av Malin Persson Giolito.

Korrigering, jag läser inte – jag lyssnar. Min andra ljudbok och jag är fast. Lo Kauppi som läser är fantastisk och boken är fängslande. Malins ordval, meningsbyggnad, så som hon bygger upp historien. Jag har ännu inte nått mer än 60% men jag måste redan nu rekommendera den. Läs den! Fängslas, dras med, förtrollas av historien.

4 kommentarer

 1. Malin är en ganska härlig person, hon var lite av min förebild när jag yngre. Tycker fortfarande hon är en cool kvinna.

  Vilken app använder du för att lyssna?

  • happy

   15 september, 2017 at 11:36

   JAg använder Adlibris egna, tror den heter Letto. Köpte två böcket med hjälp av Trettio Plus Trevars rabatt, två böcker för 114kronor 🙂

 2. Har också dömt ut henne pga pappan, så sjukt taskigt! Får väl ge henne och boken en chans då.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.