Lista,  Semester,  vardagslyx

Status på min Sommarlista

När nu första dagen på jobbet är inledd tänkte jag ge en liten statusuppdatering på min sommarlista, men jag envisas, bara för att jobbet gjort comeback betyder det INTE att sommaren är slut. Jag menar på att sommaren lever till sista augusti, eller kanske till och med till mitten av september när min födelsedag infaller, det är då vädret brukar vända, kylan smyga sig på och regnmolnen göra sig hemmastadda över Sverige.

1. Ta en morgonjogg ner till havet och pausa med ett morgondopp (minst 2 gånger)
✔️ Alltså morgonjoggar har jag varit duktig med, 5 av 7 mornar i Frankrike och minst lika många gånger tillbaks på plats i Sverige. I Frankrike avslutade jag med ett hopp i poolen, men havet här i Sverige har inte riktigt nått badtemperatur om ni frågar mig.
2. Packa picknick korgen och äta middag på en klippa i solnedgången
Nope, inte än.
3. Paddla havskajak
De stormiga vindar som besökt västkusten den här sommaren har inte dirket lockat till kajakpaddling hittills, men sommaren är väl inte slut än?
4. Besöka min barndomssommarby och släkt i Danmark
Nej, tyvärr har det inte getts möjlighet till det i år.
5. Gassa på en uteservering med oändliga mängder rosévin
✔️Jag, J och E hade en lördagskväll på en uteservering där vi tjejsnackade och pimplade rosé! Solen gassade och fnissandet snurrade runt bordet. En väldigt härlig och spontan tjejkväll.
6. Grilla och äta middag i utemöblerna
✔️ Massor med check på denna, oj vad vi har grillat. Ibland med fleecetröja och mössa, men även i shorts och t-shirt. Det har grillats många variationer av kött och en del fisk och utemöblerna har använts flitigt.
7. Plocka hallon
✔️ Från vår egen hallonbuske!
8. Koka jordgubbssaft/sylt
✔️ En morgon i slutet av jordgubbssäsongen fick jag med mig de två yngsta killarna på självplock och 40 minuter efter ankomst hade vi fått ihop nästan 7 kg bär. Dessa rensades och sen kokades det den godaste jordgubbssaften (av de bär som vi inte åt som de var eller med vaniljsås så klart!) inlägg med recept och tips kommer!
9. Ha utomhussex
Hmm nej, vi har haft mycket sex med inget utomhus…
10. Vara vaken hela natten och se både solned- och soluppgång!
Nej, men har delat andra helt otroligt härliga upplevelser med Natalia, mer om det i ett eget inlägg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.