Funderingar,  Relationer

Relationer 

Det har varit mycket snack om relationer i mitt liv de sista veckorna. Natalia och jag pratade om den extremt tuffa situation för Isabella och Odd, som måste hantera sin separation, familj och media. Vi pratade om hur extremt jobbigt det varit för oss båda för tre år sen när vi separerade och den skam det innebar att berätta för andra i vår omgivning. Vi diskuterade också dagens unga och deras syn på relationer, vi tror (precis som Tretti Plus Trevar-tjejerna) att relationer i framtiden inte kommer att vara livslånga utan mer av principen att vi gör varandra lyckliga nu, och när en relation tar slut så får man vara glad över de bra år man haft snarare än att sörja de år man inte får. 

Igår på banketten satt jag brevid en man jag jobbade väldigt nära tillsammans med för 12-14 år sedan. Vi är väldigt olika, där jag är en beslutare/genomförare är han en analyserare/grubblare. Han beundrade min förmåga att fatta beslut och inte backa och börja ångra, jag beundrar hans förmåga att analysera och balansera. Vi pratade också om att vi har blivit mer komplexa individer med åren. Hur de 10+ år sen vi sågs sist har påverkat oss och vår förmåga att vara bra i relationer.

Idag har jag lagt en hel del tid på att googla hur man agerar i relationer till en deprimerad partner. Jag söker stöd, eftersom min terapeut har tid först om ett par veckor… relationer alltså, grund till så mycket glädje – men också så mycket oro och smärta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.