Diverse

Storsnokade karriärister är min grej

Jag har lyssnat ikapp lite på “Trettio plus trevar” och igår under en solig promenad så pratade de om gemensamma drag man dras till hos män.  De hade lite olika erfarenheter från det, Sofi som inte hade några gemensamma drag förutom atletiska/sportiga män till Klara (tror jag det var) som gillade män med ett litet underbett (à la Brad Pitt) och finpolerade naglar och händer. Jag skrattade nästan högt där jag gick, eftersom min vän E för ganska många år sedan konstaterade att jag drogs till män med stora näsor. Stora näsor? Liksom nu skrattade jag högt åt hennes konstiga påstående, hon var ju inte så lite galen. Sen började jag titta på min dåvarande och tidigare pojkvänner och jodå tre av de tre senaste hade relativtsett stora näsor. Mr Ts näsa, av det mindre slaget för att vara mig, men den är inte liten.

Ett annat gemensamt drag jag identiferat hos pojkvänner är glada energiska ögon. Jag älskar ett par busiga ögon som sprudlar. Sen är det ett gemensamt personlighetsdrag som de har, de har alla på olika sätt varit otroligt drivna. En startade upp och drev två större pubar innan han gick vidare och blev rådgivare inom kedjan. En startade och drev tre bolag, studerade och var engagerad i flertalen nätverk. En innehade en senior roll utan formell vidare utbildning efter gymnasiet och har nu en manager roll i ett globalt bolag. Mr T har precis fått en ny tjänst som VP i det bolag han varit på i två år. Innan dess var han framgångsrik management konsult. Så tydligen uppskattar jag dedikerade, målinriktade och smarta män.

Så nu undrar jag vad Natalia och Alex har för gemensamma nämnare hos män de gillar, utseendemässigt eller personlighetsdrag?

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.