Alex har skrivit ett inlägg om saker  som gjort henne ledsen på senaste tiden här, jag tänkte – låt mig försöka göra ett likadant inlägg fast tvärtom. Så här är saker som gjort mig glad på senaste tiden!

En utflykt med barnen som resulterade i en timmar trampolinhoppande. Vi hoppade, skrattade, voltade och hoppade – inga brutna armar, ben eller ihopknockande. Så det var en bondande och rolig utflykt som jag  hoppas att vi kan göra fler gånger!

Ett fint och lagomt Alla Hjärtansdagsfirande kort, blomsterbud och fina presenter.

Att solen sken och jag tog en lunchpromenad i onsdags. Fantastiskt väder, och jag samlade massor med energi inför eftermiddagen!

Att alla därhemma är sjuka i influensan. En efter en däckar de (inklusive den besökande farmorn) men hittills har jag klarat mig. Jag som pussar och kramar mer på samtliga än någon annan i familjen. Jag som delat rum med smittbärare i över en vecka (inklusive T och hans två yngsta barn). Jag vet inte hur det gått till, men jag är glad – för det har gett mig chansen att göra ett bra arbete på jobbet när min parhäst varit på skidresa. Nu håller jag bara tummarna för att jag slipper årets influensa för på måndag åker jag till Frankrike med jobbet!

Att vi har passerat mitten av februari. Jag har skrivit om det förut, februari är min hatmånad. Det borde vara vinter, men är det inte. Det är alldeles för långt till våren och livet känns rätt pissigt. Nu är vi halvvägs igenom!

Att jag och Natalia lyckades planera in och träffas för en lunch igår! När det är två välspäckade kalendrar som ska synkas är det tufft, men vi lyckades. Och kanske, kanske blir det en Spa dag framåt mars också!