livet

Av respekt för mig själv

En av de bloggar som jag med blandat intresse följer är Isabella Löwengrip, ja eller Blondinbella som  är hennes kända alias, och häromdagen skrev hon ett tänkvärt inlägg om att sätta gränser av respekt för sig själv. Det här är något som jag dagligen övar mig på, och som jag under åren varit riktigt, riktigt dålig på.

Detta gäller såväl i jobbsammanhang som privat, familj, vänner och pojkvänner. Det kommer inte naturligt för mig, utan jag är bättre på att ta hand om andra än att ta hand om mig själv. Under min singelperiod jobbade jag aktivt med att skapa mig, och skapa den här respekten för mina behov, jag har bland annat skrivit om det här.

Hur är du på att respektera dig själv? Är du en sån som sätter andras behov i första rummet, eller är du duktig på att värna om dig och ditt välmående?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.