Nyårslista

Året 2016

Då är det dags för en summering av året, galet vad fort det har gått egentligen!

Hur skulle du sammanfatta året med bara ett ord?
Omvälvande.

Vem saknade du under 2016?
Natalia. Vi har haft helt olika agendor, vistats på helt olika ställen och med det haft väldigt lite tid med varandra. Det bästa är ändå att när vi väl ses så är det som förr.

Vad spenderade du mest pengar på?
Oj, jag vet vad jag tjänade mest pengar på – sälja min lägenhet. Där var jag miljonär i några veckor innan jag betalade in massor med pengar till staten. Mest pengar spenderade jag nog på resor, min stora passion.

Vilken är din största insikt under året?
Life takes new turns.

Vilken är den största förändringen du gjort under året?
Min enskilt största förändring är helt klart att jag för ett år sedan var en sökande singel, nu är jag samo och varannan veckas bonusvuxen till tre coola, goa och smarta killar. Den förändringen kräver nog ett inlägg  för sig själv, men det är en förändring som jag verkligen gillar och försöker leva i fullt ut.

Vad har du haft/gjort för mycket under året?
Jobbat.

Vad var favorit resemålet under 2016?
Australien! Ni kan läsa det mesta om den resan, surfandet, bussarna, seglingen och örgångsinfektionen här

Vad är du mest stolt över när du blickar tillbaks på 2016?
Min resa till Australien och att jag använde mina singelår till att bli en starkare individ och stå på mig mer och att jag nu är mycket  tydligare i att kommunicera mina behov, mina tankar och inte vika ner mig lika lätt i mina relationer.  

Vilken var årets drink?
Capuccino. Kaffemaskinen på kontoret gör så surt kaffe att den blivit ratat helt. Numer dricker jag endastfinkaffe och när tjejerna i caféet där jag och min kollega köper vårt kaffe kan våra beställningar och kan se på oss om vi ska stanna eller ta med kaffet… då har man blivit stammis va? Himla mysigt att få småprata lite med sköna, service  inriktade människor som blir en härlig del av ens vardag.

Vilken var årets låt?
Valborg, Håkan Hellström

Vad fick dig att gråta?
Min födelsedag, det var nog den värsta genom alla år, och då har jag tyvärr haft fömånen att ha haft några riktiga skitfödelsedagar. Årets kan ha tagit priset för värsta någonsin. Kanske för att jag förklarat min ambivalenta inställning till att fylla år och försökt att betona att jag tycker det är jobbigt. Kanske för att han blåste upp förväntningarna och ville bjuda på såväl frukost, lunch som middag trots att han hade barnen. Kanske för att han inte ens ringde och sa grattis, men ställde in lunchen och noterade kort att han skulle återkomma. Och att han tio timmar senare ringer mig och förklarar hur mycket han haft på jobbet och att jag nog inte kan komma förbi på kvällen. Behöver jag ens skriva att jag grät floder? Jag var så arg att jag höll på att explodera och jag skällde. Anledningen till att jag inte kunde komma ner på middag? Exfrun kanske skulle komma… det här var på den tiden de fortfarande delade hus och bodde varsin vecka i huset. Jag var så arg att han inte kunde säga nej till henne, “nej vi ska fira Happys födelsedag”. Och jag blir fortfarande arg när jag tänker på det – för jag har inte fått ett förlåt, inte en födelsedagspresent ingenting. Jag är normalt inte långsint, men det här tog hårdare och gör mer ont än vad jag kan förklara. (och ja, det känns lite töntigt)

Vad fick dig att skratta?
Oj, det är inte bra när det här är en fråga som jag typ inte kan svara på. Vad har jag skrattat åt? Jag har skrattat åt små saker som att jag och Natalia fick varsitt julkort från en gemensam vän. Mitt är från vän + sambo, Natalias är endast från vännen. Varför? Jag skrattar åt barnens lustigheter, våra kuddkrig och när vi leker i skogen.

Vad tar du med dig in i 2017?
Att livet är inte  en dans på rosor varesig du är singel eller i en relation, men med god vilja och en positiv inställning löser sig det allra mesta!

Och nu är jag grymt redo för ett nytt år!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.