Okategoriserade

Tänk bra saker!

  Så stod det på en av mina frukostlådor i förra veckan. Hemliga meddelanden från den man älskar är ett av de små glädjeämnena i livet. Men trots allt det bra som snurrar på i mitt liv har jag känt mig lite off ett par dagar (läs minst en vecka). Jag funderar på om jag verkligen förtjänar all den här lyckan, när kommer livet att vända tillbaks och liksom slå undan fötterna på mig? När kommer verkligheten ikapp igen och liksom justerar allt tillbaks till det “normala”.

Kanske är det så att bristen på träning har gjort  sitt? De regelbundna adrenalinkickarna som min kropp fått av träningen har ju helt uteblivit förra veckan. Dessutom har min nattsömn rubbats av att jag smyger in i ett hus med sovande barn och smyger ut på morgonen innan de vaknat. Både träning och sömn är två basbehov som jag har. Det tredje, mat, har blivit min tillflyktszon och ytterligare boostat känslan av att inte riktigt förtjäna min glädje.

Idag bestämde jag mig för att bara sluta låta tankarna snurra så mycket. Att bara tillåta mig själv att njuta och vara här och nu.  Igår körde jag första träningspasset sen hinderbanetävlingen och mitt revben protesterade inte överdrivet (jippi!). Jag lagade middag (riktig middag!) åt mig själv. Idag har jag haft både frukost- och lunchdejt med min älskling! Något som helt klart boostat min energinivå till taknocken. All den här energin har  jag kanaliserat till att skriva en supertråkig ansökan, svarat på ett surt mail och snart ska jag åka hem och gå ut i solen och försöka mig på en joggintur!

Nu är livet jävligt gött, det är ingen idé att analysera det. Go with the flow och bara njut av det istället!

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.