Date,  Ex,  Kärlek,  Tinder

Lite drama

  Vad är det med mig och att inte kunna inleda relationer på vanliga, odramatiska sätt?

Om nu detta blir (är?) en relation verkar jag ha samma härliga utmaning en tredje gång. Tinder är fortfarande inte skild, jag inledde vårt dejtande med att sticka 2,5 vecka till Australien. Och imorse skjutsade jag honom till flygplatsen, och han är nu borta en vecka. Innan han kommer tillbaks för en 24timmars mellanlandning innan han åker tillbaks till Asien och kommer tillbaks första helgen i mars. Ja, och igår kväll åkte han 28mil tur och retur för att hämta upp sitt pass som ambassaden glömt skicka tillbaks… Och som behövdes för resan imorse. Så, vi inleder vår relation i olika världsdelar – för att vi måste! (Och jag kan ha beställt en flaska vin och en ask chokladbitar att finnas på hans rum när han landar imorgon…)

2 kommentarer

  • Alex

    När du skriver att han inte är skild blir jag lite rädd, är han iaf separerad och har löst allt med skilsmässan eller är han mitt uppe i den?

    • happy

      Han är separerad, men eftersom de har barn tar det ju sex månader att få igenom skilsmässan. Det var ett gemensamt beslut och exfrun och han har en fungerande relation, och hon har en ny pojkvän. Men nog har de en del att styra upp innan det har landat…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.